Winkelnieuws

Hieronder een selectie van het laatste nieuws rondom Country Living.
Wilt u meer weten over onze winkel of een keer langskomen? Neem dan contact op via info@klaasmeijer.com of kijk bij contact voor onze contactgegevens.

Kerstfair
1 December 2015

Kerstfair

Van 10 t/m 13 december vindt de Kerstfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt plaats. Het landgoed is sprookjesachtig door de prachtige kerstdecoraties, kampvuren, kerstbomen, kaarsen, lichtjes en sfeervol verlichte gevelhuisjes. Ruim 90 stands geven inspiratie voor de feestdagen, met unieke kerstcadeaus, warme en feestelijke kleding, brocante, antiek, decoraties, accessoires en heerlijke delicatessen. Benieuwd naar de fair? Klik hier voor een sfeerimpressie.


Spirit of winter
18 November 2015

Spirit of winter

Van 18 t/m 22 Nov 2015 staan wij op de Spirit of Winter die luidt traditiegetrouw 'the most wonderful time of the year' in. Meer dan honderdzestig deelnemers presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoenproducten in Apeldoorn, in de voortuin van Paleis Het Loo. De mooiste winterfair van Nederland. Natuurlijk zijn bezoekers van harte uitgenodigd ook een kijkje te nemen in Paleis Het Loo. Dit koninklijk bezoek is bij de entreeprijs inbegrepen. Klik hier voor een sfeerimpressie.


Multimate
10 December 2014

Warme Winteravond

Op 10 December hebben wij op de warme winteravond van de Multimate gestaan. Met gezellige kraampjes, workshop en natuurlijk een heerlijk glaasje glühwein. Vanaf heden kunt u onze meubelen op maat ook bij de Multimate Enschede bestellen. Klik hier voor een sfeerimpressie.


Landgoedfair
31 Augustus 2014

Landgoedfair

Van 20 t/m 24 Augustus hebben we op de Landgoedfair gestaan. Al weer de 20ste editie van de gezellige landgoedfair op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Met 180 standhouders en vele shows en demonstraties. Benieuwd naar de fair? Klik hier voor een sfeerimpressie.


Koopzondag Van Heekplein
2 Maart 2014

Koopzondagen

Iedere 1ste en laatste zondag van de maand staan we op het Van Heekplein in Enschede. Een gezellige en druk bezochte markt, waar wij een sfeerimpressie van Country Living neer zetten. Maandelijks bezoeken ruim 28.000 mensen dit spektakel met onder anderen; Curiosamarkt, eten & drinken, dames, heren en kinderkleding, sportartikelen, schoenen, tassen en sieraden, parfumerie, dierenproducten en nog veel meer. Kom gezellig langs en ontmoet ons op de koopzondagen.


Kerstfair
16 December 2013

Kerstfair

Van 12 t/m 15 dec hebben we op de "Winterse weelde" gestaan. Een gezellige kerstfair op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Met goede muzikanten en een lekker glaasje gluhwein of chocomelk rond het kampvuur. Benieuwd naar de fair? Klik hier voor een sfeerimpressie.


Landgoed twente fair
28 Oktober 2013

Landgoed Twente Fair

Op 26 & 27 oktober stonden wij op de Landgoed Twente Fair in de Lutte. Dit was wederom een succes, we hebben veel positieve reacties gekregen op onze stand en hebben gezellig kunnen bijkletsen met onze klanten en vrienden. Benieuwd naar de fair? Klik hier voor de foto's.