Sfeer impressie

Warme Winteravond

Op 10 December hebben wij op de warme winteravond van de Multimate gestaan. Met gezellige kraampjes, workshop en natuurlijk een heerlijk glaasje glühwein. Vanaf heden kunt u onze meubelen op maat ook bij de Multimate Enschede bestellen.

multimate multimate multimate

Landgoedfair

Van 20 tot 24 Augustus hebben we weer op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt gestaan. Er waren dit jaar ruim 180 standhouders aanwezig en daarnaast waren er vele demonstraties, paardenshows, hondentrainingen en ander spectaculair vertier.

landgoedfair landgoedfair landgoedfair

Kerstfair

Van 12 t/m 15 dec hebben we op de "Winterse weelde" gestaan. Een gezellige kerstfair op het Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Met goede muzikanten en een lekker glaasje gluhwein of chocomelk rond het kampvuur.

Kerstfair Kerstfair Kerstfair

Landgoed Twente Fair

Op 26 en 27 oktober 2013 vond de zevende editie van de Landgoed Twente Fair plaats. Natuurgebied het Lutterzand vormde het decor, het landgoed is een bron van inspiratie voor fotografen, schilders en kunstenaars maar tijdens deze dagen stond de natuur, het buitenleven, proeven van streek-producten en trends op het gebied van lifestyle centraal.

Landgoed Twente Fair Landgoed Twente Fair Landgoed Twente Fair