Meubels

Nu in de showroom:
Showroom

Wisselende collectie:
Kasten
Tafels
Banken
Slaapkamer
Woonaccessoires

Door onze liefde voor het oude en antieke, hebben wij ruim 30 jaar ervaring in dit vakgebied. Door de jaren heen hebben wij binnen Europa een breed netwerk van handelaren opgebouwd. Die voor ons op zoek gaan naar dat ene unieke stuk; dat kan zijn een complete engelse slaapkamer, een deense eendeurskast, franse nachtkastjes, oude klepbanken, maar ook oerhollandse biedemeier kasten ect.

Al onze meubelen zijn voornamelijk meer dan 100 jaar oud. Dit zorgt ervoor dat elk meubelstuk uniek is. Uniek wil zeggen dat er maar 1 van is, daardoor hebben wij een variërend en wisselende collectie in onze showroom. Onze meubelen worden volledig gecontroleerd, gerestaureerd, geschuurd in onze eigen werkplaats. Daarna worden ze in ons atelier geschilderd met een krijtverf, dit kan in iedere gewenste kleur. Eventueel met door geschuurde randen zodat het meubelstuk weer zijn oudere uitstraling krijgt.

Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een eendeurs linnenkast en die is net verkocht. Dan kunnen wij onze handelaren inschakelen om samen voor u opzoek te gaan naar uw eendeurs linnenkast. Kunt u niet slagen in het oude? Dan kunnen we ook samen met u naar de wensen en mogelijkheden kijken om uw unieke meubelstuk te ontwerpen. Het meubelstuk wordt van massief hout gemaakt, met hang en sluitwerk in de orginele stijl.

Bent u als bedrijf/ winkel op zoek naar een orginele uitstraling? Wilt u leuke oude accessoires om uw sfeerbeeld compleet te maken. Denk hierbij aan oude koffers, slachtbakken, kisten, boeren stoeltjes, ect. Kom dan eens langs in onze showroom. Of bent u op zoek naar een compleet nieuwe inrichting? Het zij tafels, winkelkasten, toonbbanken, wijnrekken of iets anders dan kunnen wij dit voor u op maat maken. Voor meer informatie dan kunt u mailen naar info@klaasmeijer.com of kijk bij contact.