Advies

Wilt u een deel van de woning of zelfs de hele woning gaan (her)inrichten en kunt u een goed stylingadvies gebruiken? Onze interieurstylist Angella Meijer voorziet u op elk gebied van vakkundig advies.

Bij grotere interieurwensen kan ze u van a tot z begeleiden. In dat geval gaat u samen met haar op zoek naar waar u van houdt en wat u belangrijk vindt in uw interieur. Eventueel wordt een bezoek bij u thuis gepland. Door de situatie op te nemen, goed te luisteren, foto's te bekijken en eventuele tekeningen te bestuderen worden wensen, voorkeuren en mogelijkheden duidelijk. Onze styliste maakt vervolgens een sfeerimpressie, die in onze winkel aan u wordt gepresenteerd. Is het sfeerbeeld duidelijk, dan wordt in overleg een collectie van woonartikelen en producten samengesteld.

Bent u toe aan iets nieuws maar nog tevreden met uw eigen meubels? Dan kunt u ook uw meubels in een nieuw jasje steken. Weet u niet precies welk verfproduct het beste resultaat geven? Onze styliste verteld u alles over de verschillende technieken mogelijkheden. Wil je dit project liever uitbesteden? Dan nemen we het u uit handen. De meubels worden dan nagekeken en onderhanden genomen zodat u nog vele jaren plezier aan uw meubelstuk zult hebben. Voor meer informatie hier over kunt u bij restauratie kijken.

Wilt u graag advies over uw inrichting of uw meubels in een nieuw jasje steken? Neem dan contact op via info@klaasmeijer.com of vul het onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Alle velden met een * zijn verplicht.

Advies Advies
Advies Advies